Ubytování

Ubytování s Elegancí

Hotel nabízí ubytování v 10 dvoulůžkových pokojích a 5 třílůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením (koupelna se sprchovým koutem, k dispozici máme i dva rodinné dvouložnicové pokoje (zde jsou koupelny s rohovou vanou) a velkou výhodou je i jeden třílůžkový bezbariérový pokoj včetně bezbariérové koupelny. Celková kapacita hotelu je 51 lůžek.

Hotelovým hostům je zdarma k dispozici kvalitní bezdrátové připojení k internetu v celém areálu hotelu. Bezplatné parkování je přímo před hotelem nebo placené parkování ve dvorním traktu hotelu.

Platba za ubytování je možná jak v hotovosti, převodem, platební kartou, QR kódem a pro firmy i fakturou se splatností.

Rodinný se dvěma ložnicemi

Vstupte do našeho elegantního rodinného pokoje, kde se spojuje komfort s moderním designem. Pohodlná postel s luxusním povlečením nabízí dokonalý odpočinek, zatímco pracovní koutek a rychlé Wi-Fi připojení jsou ideální pro pracovní aktivity. Koupelna s moderním vybavením a osvěžujícími toaletními potřebami zajišťuje příjemný pobyt. Okna s výhledem na město doplňují atmosféru klidu a soukromí.

Dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi

Vítejte v našem prostorném dvoulůžkovém pokoji, kde se spojuje pohodlí a styl. Dvoulůžko s luxusním povlečením slibuje klidný spánek, zatímco pracovní stůl a rychlé Wi-Fi připojení jsou připraveny na vaše pracovní potřeby. Koupelna s moderním vybavením a osvěžujícími toaletními potřebami zajišťuje pohodlný pobyt pro oba hosty. Okna s výhledem na okolní krajinu dodávají pokoji příjemnou atmosféru a zážitek z pobytu v našem dvoulůžkovém pokoji.

Třílůžkový pokoj

Vstupte do našeho prostorného třílůžkového pokoje, kde se spojuje pohodlí s moderním designem a funkcionalitou. Tři útulná lůžka s elegantním povlečením zaručují klidný spánek a odpočinek. Pracovní koutek s rychlým Wi-Fi připojením vám umožní pohodlně pracovat nebo relaxovat. Moderně vybavená koupelna s osvěžujícími toaletními potřebami dodává pobytu další úroveň komfortu. Okna s výhledem na okolní krajinu nebo město poskytují malebný pohled, který umocňuje atmosféru našeho třílůžkového pokoje. Vaše pohodlí a spokojenost jsou naší prioritou.

Dvoulůžkový pokoj Deluxe s manželskou postelí a vanou

Vítejte v našem luxusním dvoulůžkovém pokoji s rohovou vanou, kde se pohodlí prolíná s nádechem elegance. Pohodlné dvoulůžko s kvalitním povlečením slibuje odpočinek a relaxaci. V koupelně s rohovou vanou si můžete užít uklidňující koupel a osvěžující péči. Pro pracovní aktivity nebo odpočinek vám poslouží pracovní koutek a rychlé Wi-Fi připojení. Okna s výhledem na okolní krajinu nebo město doplňují atmosféru tohoto pokročeného dvoulůžkového pokoje, kde pohoda má svůj vlastní rozměr. Vaše pohodlí a příjemný pobyt jsou naší prioritou.

dvouluzko_deluxe

Bezbariérový třílůžkový pokoj

Vstupte do našeho svatebního apartmánu, kde se pohádka stává skutečností. Luxus a romantika se snoubí ve společném tanci v našem útulném prostoru. Pohodlná postel s dechberoucím povlečením slibuje klidný odpočinek, zatímco romantická výzdoba s květinovými aranžmá tvoří magické kulisy pro první noci manželství. Svatební apartmá je dokonalým útočištěm pro novomanžele, kteří hledají unikátní a nezapomenutelný začátek svého společného příběhu